Сініцин і його кіт Сирський оголосили важливий збір для аеророзвідки

Військовослужбовець ЗСУ Роман Сініцин оголосив, що телебачення Торонто, Благодійний Фонд Притули та кіт Сирський збирають кошти на наземну станцію та 5 літаків Shark Mini для підрозділу аеророзвідки ЗСУ.

Про це він написав на сторінці у ФБ у четвер, 23 листопада.

“Це полегшена версія легендарного уже Шарка, яка довела свою ефективність на полі бою, у тому числі в нашому підрозділі. В руках умілих екіпажів (а у нас саме такі) комплекс здатен здійснювати повітряну розвідку в глибину до 35 кілометрів. Розгортання комплексу – це буквально декілька хвилин, і поміщається у парі рюкзаків, не потрібно таскати з собою катапульту, тому можна злітати фактично з переднього краю. Маленькі шарки будуть приносить великі проблеми окупантам, коригуючи стволку і хаймарси та виявляючи їх “гнидники”. Тому прошу поширення і донату. 1.3 мільйона вже є, треба ще трохи”, – написав Сініцин.

Він додав, що за донат від 300 грн можна буде виграти календарі із котом Сирським, а за 5 найбільших донатів – фотосесії.

Посилання на банку – за ось цим посиланням.

Читайте також:
“Повернись живим” збирає кошти на “Гнів Пречистий” – підсилення сотні снайперів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.