ЗСУ завдали ракетного удару по скупченню морпіхів з 810-ї бригади РФ на Херсонщині

уточнено

Збройні сили України уразили скупчення особового складу 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ на лівобережжі Дніпра в Херсонській області.

Про це повідомив командир роти ударних БпАК “Птахи Мадяра” у своєму телеграм-каналі.

Він назвав подію відплатою за російський ракетний удар по бійцям 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади під час нагородження на День ракетних військ та артилерії ЗСУ.

За словами Роберта Бровді “Мадяра”, ЗСУ відплатили російським окупаційним військам масованим ракетним ударом по скупченню морпіхів під час концерту до Дня ракетних військ та артилерії ЗС РФ, який відзначається 19 листопада.

За уточненими даними, цей удар припав по скупченню окупантів між селом Кринки і містом Нова Каховка.

У результаті високоточного ракетного удару ліквідовано близько 25 російських військовослужбовців, більше 100 отримали поранення різного ступеня важкості, передає Мадяр.

Читайте також:
У мережі з’явилося відео з моментом прильоту по актовому залу в окупованому Кумачовому, повному військових РФ. УТОЧНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна