До Києва прибула лідерка Молдови і разом з Зеленськими вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

Президентка Молдови Мая Санду приїхала з неанонсованим візитом до Києва у вівторок, 21 листопада.

Про це повідомляє Офіс президента.

У День Гідності та Свободи глава держави Володимир Зеленський, перша леді Олена Зеленська та Мая Санду вшанували пам’ять активістів, які загинули під час Революції Гідності.

Подружжя Зеленських разом із главою Молдови встановили лампадки до хреста на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві. Та віддали шану пам’яті полеглих активістів біля їхніх портретів. На честь загиблих учасників Революції Гідності пролунали удари дзвона.

Мая Санду заявила, що прибула до Києва на зустріч з президентами Володимиром Зеленським і Європейської Ради Шарлем Мішелем.

“На порядку денному: обговорення наступних кроків щодо вступу Молдови та України до ЄС, посилення регіональної безпеки, а також подальша підтримка ЄС реформ та розвитку в наших країнах”, – розповіла вона у X (Twitter).

Читайте також:
Глава міноборони ФРН Пісторіус прибув до Києва на перемовини з Зеленським і Умєровим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна