Сина експершого заступника секретаря РНБО Гладковського заочно взяли під варту

Вищий антикорупційний суд заочно заарештував сина колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони у справі про розкрадання 13 мільйонів гривень “Укрспецекспорту”.

Про це 20 листопада повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

ВАКС не уточнює прізвище фігуранта. Однак, за даними з відкритих джерел, ідеться про сина колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського Ігоря.

Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення та призначив фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Питання про застосування цього запобіжного заходу вирішуватимуть після затримання Гладковського та його доставки до місця проведення досудового розслідування.

Нагадаємо, 6 жовтня НАБУ та САП оголосили підозру колишньому директору ДК “Укрспецекспорт” Павлу Букіну та сину експершого заступника секретаря РНБО Ігорю Гладковському в організації та зловживанні службовим становищем, що завдало збитків державі на суму майже 13 мільйонів гривень.

Читайте також:
Микитась отримав підозру за розкрадання сотень мільйонів Міноборони у 2018 році

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна