Військовий РФ підтвердив, що окупанти зґвалтували 70-річну пенсіонерку. ПЕРЕХОПЛЕННЯ ГУР

Військовий РФ в новому перехопленні Головного управління розвідки Міноборони України жаліється товаришу на постійні обстріли з боку ЗСУ та велику кількість втрат у російській армії.

Перехоплення ГУР поширило в п’ятницю, 17 листопада.

За словами окупанта, його підрозділ наразі займається підготовкою окопів. Однак їх робота складна, тому що вони знаходяться під постійним обстрілом ЗСУ.

“Слухай, та вони у них не закінчуються (снаряди – ред.). Вони стріляють і стріляють. З усіх боків. Ми поки стоїмо на місці, копаємо окопи”, – каже він.

Водночас інший росіянин запитує у нього чи правда, що російські військові зґвалтували 70-річну бабусю. Той підтверджує цю інформацію.

“Було, було таке. Та це взагалі безлад якийсь. Ну зеки ходять тут, гуляють зі зброєю, а потім їх шукають. Бухають. Їх українці розстріляли”, – говорить він.

Читайте також:
“У нас жесть, Ромчик, у нас за месяц минус 16 саперов”: ГУР оприлюднило свіже перехоплення ворога

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна