Чмут і Лаченков обіцяють розказати, що було в Black Box. Але треба зібрати ще 15 мільйонів

У Фонді компетентної допомоги армії “Повернись живим” пообіцяли розповісти деталі про таємний збір “Black Box”, який стартував рівно рік тому, 15 листопада 2022 року. Але для цього Тарас Чмут і Ігор Лаченко оголосили новий збір на 15 мільйонів.

Їхнє звернення поширили комунікаційники “ПЖ” в середу, 15 листопада.

“Що у «Black Box». Це питання ми чуємо, відколи стартували проєкт, і сьогодні, рівно за рік від початку ініціативи, готові на нього відповісти. Спільно з Ігорем Лаченковим збираємо 15 000 000 гривень для бійців ГУР МОУ, які безпосередньо працюють з “коробкою”. Щойно сума буде акумульована — частково розкажемо про вміст «Black Box», про історію створення ініціативи і про те, чому насправді цінний цей проєкт”, – йдеться в повідомленні.

“Рівно рік тому, 15 листопада 2022-го, ми стартували для ГУР МОУ проєкт «Black Box». Тоді акумулювати кошти допомогла довіра Не розкриваючи жодних подробиць про ініціативу, ми зібрали для спецпризначенців 230 мільйонів гривень. Станом на червень «Black Box» завдав окупантам збитків щонайменше на $700 мільйонів”, – додали в “ПЖ”.

Банка для збору коштів ⇒ тут

Читайте також:
.Таємний проєкт “Black Box” завдав понад $700 млн збитків окупантам, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна