“У грудні очікуємо політичне рішення Євроради”: Зеленський зреагував на рішення Єврокомісії

Президент Володимир Зеленський назвав рішення Європейської комісії про початок перемовин з Україною щодо членства в Євросоюзі правильним кроком і чистим позитивом.

Про це він сказав під час звернення, опублікованому в Telegram 8 листопада.

“Попри всі складнощі рухаємося вперед. І вже в грудні ми очікуємо на політичне рішення від Європейської ради”, – заявив глава держави.

Та наголосив: “Українці завжди були і є частиною нашої спільної європейської родини. Наша держава має бути у Євросоюзі. Українці на це заслуговують і своїм захистом європейських цінностей, і тим, що навіть у час повномасштабної війни ми дотримуємо свого слова, розвиваючи державні інституції. Всі необхідні рішення ухвалюємо”.

Як писала “Новинарня“, Єврокомісія рекомендувала державам ЄС розпочати переговори про вступ з Україною, однак Київ повинен виконати частину ще не втілених реформ.

Читайте також:
Єврокомісія рекомендуватиме Європейській раді розпочати з Україною переговори про вступ, – ЗМІ

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна