Героя України Гордійчука підвищили. Тепер він – заступник начальника Нацуніверситету оборони України

Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук переводиться з посади начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна, і тепер працюватиме в Національному університеті оборони України.

Про це офіцер повідомив у коментарі “Суспільному”

“Я кадровий військовий, мене на нову посаду перевели. Це підвищення. Я поки у процесі погоджень, згоджень, бо це нова посада”, — сказав Гордійчук без уточнень, яку саме посаду відтепер обійматиме.

Водночас 6 листопада військовий опублікував допис у ФБ, де каже про свою зустріч віч-на-віч із міністром оборони України Рустемом Умєровим. І там Гордійчук пише, що його нове місце — заступник начальника Національного університету оборони України імені Черняховського.

Як писала “Новинарня“, Київський військовий ліцей імені Івана Богуна ще 24 жовтня повідомляв, що в стінах навчального закладу пройшла урочиста церемонія прощання з Бойовим Прапором Героя України генерал-майора Ігоря Гордійчука. Ексочільник ліцею Богуна передав керування полковнику Євгену Камалову.

Довідково

Герой України генерал-майор Ігор Гордійчук очолював Київський військовий ліцей імені Івана Богуна понад 7 років. Він був призначений на цю посаду (міністром оборони Степаном Полтораком) 2016 року ще під час проходження реабілітації після тяжкого поранення, отриманого наприкінці серпня 2014 року під час виходу з Іловайська. Безпосереднє виконання посадових обов’язків розпочав з 26 квітня 2016 року.

Читайте також велике інтерв’ю “Новинарні” з Героєм України Ігорем Гордійчуком:
Начальник ліцею Богуна генерал Ігор Гордійчук: Про війну з Росією замислився після приходу до влади Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна