Вкраденого росіянами херсонського єнота знову поцупили. А разом з твариною зникли і зібрані на підтримку армії окупантів кошти

Вкраденого російськими окупантами єнота з Херсонського зоопарку знову поцупили – тепер уже в самих викрадачів, причому “свої ж”.

Про це повідомляють російські телеграм-канали 29 жовтня.

Окупанти викрали тваринку з Херсона в листопаді 2022 року. Єнота називали “символом десантників і їхніх перемог”, використовували в пропагандистських відео й для збору коштів на російську армію.

Зараз творці проєкту “Єнот з Херсона” заявляють, що тварину, яку вони назвали “Херсі”, “вкрали свої ж”, тож тепер проєкт припиняє існування через “звичайну зраду”. Де зараз перебуває тварина — невідомо. Разом з нею зникли й зібрані за допомогою проєкту гроші “для російських десантників”. Суму не називають.

Втім, на каналі повідомляють, що за час існування проєкту з його допомогою російським військам передали обладнання на 20 млн рублів.

Як повідомила російська пропагандистка, так звана “воєнкор” Анна Долгарьова, викрав єнота чоловік на ім’я Роман, який не є його господарем, а лише “торгував обличчям із ним у кадрі”.

Український блогер Денис Казанський публікує підбірку скріншотів із розпачливими дописами “Z-божевільні” про те, як “один злодій кинув інших” і зник разом з єнотом і грошима.

Читайте також:
Викраденого окупантами єнота з Херсона обіцяють повернути. Але є умова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна