Це історичне досягнення – коли флот РФ тікає не лише із західної частини моря, а й із Криму, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський звернувся до учасників саміту Кримської платформи в Празі та окреслив тактику щодо Чорноморського регіону й Криму. Він назвав “справді історичним досягненням” те, що російський флот тікає не лише із західної частини моря, але вже навіть і з Криму.

Про це він наголосив під час свого вечірнього звернення у вівторок, 24 жовтня.

“Попри багато сумнівів, які були в різних світових суб’єктів, Україна довела, що здатна перемагати – попри всі складнощі – саме в Чорноморському регіоні”, – наголосив Зеленський.

“І хочу зараз окремо сказати всім нашим людям у Криму, у Севастополі, в усіх окупованих районах Півдня та Сходу нашої держави. У поки що окупованих районах. Дорогі українці! Усі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі не назавжди. Я знаю це. Україна поверне свою територію, своїх людей. Ми нікого окупантам не залишимо. І всіма засобами працюємо заради того, щоб ця війна завершилася поразкою окупантів”, – додав глава держави.

У цьогорічному саміті Кримської платформи взяли участь майже 70 делегацій парламентів різних країн світу.

Читайте також:
У Празі стартував другий парламентський саміт Кримської платформи: ключові цілі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна