Окупанти намагалися штурмувати позиції десантників на Донеччині: поплатилися 5 танками, 4 БМП і двома десятками бійців. ВІДЕО

У бою на Донеччині миколаївські десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили 5 танків, 4 бойових машин піхоти противника і два десятки бійців піхоти.

Про це в неділю, 22 жовтня, повідомило Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ на фейсбук-сторінці.

“Ворог знову перевірив стійкість оборони десантників 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України, які виконують бойові завдання на Донеччині. На світанку російські окупанти розпочали штурм позицій марунових беретів з Миколаєва. Щоб досягнути ефекту повної несподіванки ворог застосував дими”, — йдеться в повідомленні.

Вчасно помітивши висування ворожої колони, десантники почали з артилерії наносити вогневе ураження противнику.

Коли ворог підійшов на необхідну відстань, у бій вступили протитанкісти, які влучним вогнем з протитанкових ракетних комплексів почали палити техніку окупантів.

Також у цьому бою десантники активно застосовували дрони-камікадзе і безпілотні літальні апарати зі скидами.

У результаті  знищено 5 танків і 4 БМП противника, а також два десятки бійців піхоти.

Читайте також:
ЗСУ знищили 980 російських військових, 18 їхніх танків та багато іншої техніки, — Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна