Російська ракета влучила у термінал “Нової пошти” на Харківщині: є загиблі та понад десяток поранених. ВІДЕО

оновлено

Унаслідок ракетного обстрілу поштового відділення в Харківській області ввечері в суботу загинули цивільні.

Відео наслідків атаки виклав президент України Володимир Зеленський під кінець доби 21 жовтня.

“Харківщина. Російська ракета вдарила по терміналу «Нової пошти». Звичайний цивільний обʼєкт. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким!” – ідеться в дописі в телеграм-каналі глави держави.

За його даними, станом на 23:20 відомо про 13 постраждалих.

На місці працюють усі служби, триває рятувальна операція, зазначив Зеленський.

Після 23:40 начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив: “Унаслідок удару окупантів по терміналу «Нової пошти» у Харківському районі 6 людей загинули, вже 14 осіб госпіталізували із пораненнями. Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу”.

Перед тим, о чверті на 11-ту вечора, голова ОДА/ОВА інформував: “До уваги жителів Харкова та області: окупанти завдають ударів. Перебувайте в укриттях!”

Після удару по “Новій пошті” Володимир Зеленський наголосив: “Потрібно збільшувати тиск на державу-терориста. Потрібно щодня відповідати на російський терор нашими результатами на передовій. Потрібно зміцнювати єднання світу в протистоянні терору ще більше. І ми це робимо. Росії нічого не вдасться досягти терором і вбивствами. Кінець для всіх терористів один: відповідальність за скоєне”.

Читайте також:
Рашисти випустили по Херсонщині 24 КАБи та скинули вибухівку з дрона: є влучання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна