Окупанти планують “несподівані атаки майже з-під землі” на Авдіївському напрямку, — речник 110-ї ОМБр

Російські військові риють тунелі на Авдіївському напрямку. Роблять це для маскування, а також несподіваних атак “майже з-під землі”.

Про це повідомив речник 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Антон Коцуконь в ефірі телемарафону 21 жовтня.

“Вони почали застосувати таку тактику, вони почали рити тунелі. Підривають тунелі поближче до наших позицій. По-перше, у плані маскування, по-друге, щоб десь виникнути ближче до наших позицій неочікувано”, — розповів він.

За словами Коцуконя, запеклі бої тривають щодня, й хоча їхні масштаб та інтенсивність знизились, росіяни не полишають спроб штурмувати наші позиції.

“На жаль, ще ресурсу в них достатньо, оскільки щодня тривають дуже запеклі бої. Щодня вони кидають нові і нові сили на штурми, як особовий склад, так і бронетехніку, авіацію, артилерію. Тобто резервів в них вистачає. І щодня вони ходять у штурми”, — підкреслив речник.

Читайте також:
Активність російських військ біля Авдіївки знизилася, але окупанти не полишають намірів захопити місто, — Сили оборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна