Київ починає підключення до тепла житлових будинків

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що Київ 16 жовтня розпочинає підключення до тепла житлових будинків.

Про це він написав у Telegram у понеділок, 16 жовтня.

За його словами, уже з 17 жовтня синоптики прогнозують стабільне зниження температури.

“А на запуск централізованої системи теплопостачання Києва, що є однією з найбільших у Європі, (протяжністю теплових мереж близько 3 тисяч км), необхідно кілька днів.

Тому рішення розпочати опалювальний сезон є цілком виправданим. Оскільки похолодання спонукало б до масового використання киянами електричних приладів для обігріву та перевантаження системи електропостачання”, – пояснив Кличко.

Усі служби столиці, відповідальні за старт та проходження опалювального сезону, працюють у посиленому режимі, щоб забезпечити киян необхідними сервісами, додав він.

9 жовтня Київ розпочав підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки.
Згодом повідомлялось, що у Києві підключили до тепла вже 44 заклади соціальної сфери – серед них 20 медзакладів, 2 школи 8 дитячих садків, 14 адмінбудівель і закладів соціально-побутового напряму.

Читайте також:
Зима близько. Але Зеленський каже, що є “потужні рішення” щодо посилення нашої ППО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна