Командувач ССО Хоренко – на Запорізькому напрямку. ВІДЕО

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Віктор Хоренко відвідав підрозділи, які входять до складу ОСУВ “Таврія” та заслухав інформацію про оперативну обстановку на південному напрямку.

Про це в понеділок, 16 жовтня, повідомили в пресслужбі Командування ССО.

Відомо, що Хоренко заслухав інформацію про “вже проведені спеціальні операції та ті, що наразі перебувають на етапі підготовки.

Також командувач поспілкувався з операторами ССО, які виконують завдання безпосередньо на лінії оборони та поза її межами.

“Якщо ти воїн, ти любиш битву. Так, війна – це кров, страждання і втрати. Але, окрім цього, війна – це братерство, лють і сила, – звернувся до воїнів Віктор Хоренко. – Ми не маємо іншого вибору, як знищити ворога та звільнити українську землю. Я вдячний всім вам за те, що кожного дня здобуваєте перемогу. І робите це завзято і успішно, демонструючи власними діями, що один із головних принципів ССО – це перевага якості над кількістю”, – цитує Хоренка його пресслужба.

Читайте також:
Хоренко проінспектував підрозділи ССО перед контрнаступом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна