ДТП біля Венеції: кількість загиблих українців зросла до 9

Влада Італії ідентифікувала особи всіх загиблих унаслідок аварії автобуса, що сталася ввечері 3 жовтня поблизу Венеції у районі Местре. Серед жертв уже дев’ять українців.

Про це зранку 5 жовтня повідомило видання Ansa.

За даними префектури Венеції, серед 21 загиблих – дев’ять українців, чотири румуни, троє німців, двоє португальців, хорват, південноафриканець та італієць.

Наразі ідентифіковано 13 із 15 госпіталізованих: п’ятеро громадян України, четверо німців, двоє іспанців, хорват і француз. Останні двоє постраждалих, щодо яких ще ведеться слідство, можуть бути громадянином України та Німеччини.

Із 15 госпіталізованих – 12 дорослих і троє неповнолітніх. 10 людей зараз у реанімації.

Слідчі вивчають записи камер зовнішнього спостереження, щоб відновити послідовність подій.

Нагадаємо, 3 жовтня поблизу Венеції в районі Местре автобус з 40 туристами зірвався з естакади та впав з висоти близько 30 метрів. На ранок 4 жовтня було відомо про п’ятьох загиблих і ще трьох травмованих українців.

Читайте також:
У Румунії автобус із близько 40 українцями потрапив у ДТП: багато постраждалих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна