Росія перекинула свою нову 25-ту армію на фронт, – британська розвідка

У середині вересня РФ, швидше за все, вперше перекинула на фронт свою нову 25-ту загальновійськову армію. Це формування почало рух в Україну з кінця серпня.

Про це йдеться у звіті міністерства оборони Великої Британії.

Є дані про те, що підрозділи двох із 25 маневрених компонентів 25-ї армії – 67-ї мотострілецької дивізії та 164-ї окремої мотострілецької бригади – воюють на фронті на ділянці на захід від Сєвєродонецька та Кремінної, вздовж межі між Донецькою та Луганською областями.

“З початку вторгнення Росія лише рідко зберігала незадіяне угруповання армії, яке потенційно могло б стати основою нового великого наступального удару”, – зазначається в повідомленні.

Аналітики припустили, що Росія навряд піде в наступ протягом наступних тижнів, бо 25-та армія розгортається для посилення розтягнутої лінії фронту.

Читайте також:
ЗСУ продовжують наступальні дії на Мелітопольському і Бахмутському напрямках, – Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна