Порошенко на свій день народження завіз допомогу в десять бригад ЗСУ

Колишній президент України Петро Порошенко 26 вересня відзначає 58-річчя. У свій день народження політик організував доставлення “рекордного вантажу” десятьом бригадам ЗСУ.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Організувати день народження — справа не з легких. Особливо, коли треба доставити десяток вантажівок, дронів та комплексів на фронт. Але подивіться як це красиво”, — написав Порошенко.

За його словами, на фронт передали рекордний вантаж у майже 55 млн гривень для 10 бригад ЗСУ.

95-та десантно-штурмова бригада, 71-а єгерська бригада, 31, 32, 44-ті бригади ОK “Північ”, Президентська бригада, 33-й інженерний батальйон і “ще величезна кількість бійців” отримують “Посейдони”, тягач Foden, DAFи, спеціальні комплекси та “мавіки”.

Приціли отримали підрозділи ССО та снайперська школа Сухопутних військ.

“І це — не останні. Загалом буде 300 штук, щоб їх мали усі снайперські групи ЗСУ”, — наголосив Порошенко.

Голова фракції “Європейська солідарність” у Верховній Раді Ірина Геращенко уточнила, що цього дня Петро Порошенко з дружиною Мариною та соратниками їздив на Харківщину.

Проблемою було потрапити до військових частин, адже цьому нібито чинився спротив.

“Військовим підрозділам і досі зверху натякають, що от не треба брати допомогу від Петра Порошенка, можна тільки від схвалених Банковою фондів. Ницо блокують зустрічі з бригадами і батальйонами. Але воно вже не працює, маємо сотні заявок на пікапи, “Посейдони”, броньовані авто, дрони, все, що допомогає нищити ворога і берегти життя нашим воїнам. І дуже цінуємо нашу дружбу з військовими підрозділами”, – написала Геращенко в фейсбуці.

Читайте також:
Порошенко передав ЗСУ п’ять вантажівок DAF із зенітними установками

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна