СБУ та ВМС уночі атакували ракетами “Нептун” військовий аеродром “Саки” у Криму, – ЗМІ

Служба безпеки та Військово-морські сили України вночі 21 вересня провели спецоперацію в тимчасово окупованому Криму – завдали удару по військовому аеродрому “Саки”.

Про це повідомляє “УП” з посиланням на джерела в СБУ.

Як зазначає видання, на летовищі знаходилось щонайменше 12 бойових літаків. Зокрема, Су-24 і Су-30, а також ПЗРК “Панцир”. Також там розташована база підготовки операторів БПЛА “Mojaher”.

Саме ці дрони використовують російські війська для координації власних повітряних атак, а також як бойовий ударний БПЛА.

Удари СБУ та ВМС влучили у ціль, серйозно пошкодивши техніку окупантів. Для ураження спецслужби використали безпілотники, які перенавантажили російську ППО, а потім – запустили ракети “Нептун”.

“Цікаво, що навіть русняві Telegram канали підтверджують серйозні руйнування та втрати — пишуть про не менше 30 загиблих військових”, — сказав співрозмовник видання NV.

Читайте також:
ЗСУ вранці вразили командний пункт ЧФ біля Севастополя, – Стратком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.