Нічний обстріл Києва: ППО знищила 20 ворожих ракет, падіння уламків спричинило пожежу та руйнування. Семеро поранених

У ніч проти 21 вересня країна-агресорка Росія атакувала ракетами Київ. У небі над столицею та її околицями сили ППО знищили понад 20 ворожих цілей. У результаті ракетної атаки постраждали деякі райони Києва , є поранені.

Про це у четвер повідомляє Київська міська військова адміністрація.

“Попередньо з приблизно 10-ти літаків стратегічної авіації Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55”, – розповіли в КМВА.

У Шевченківському районі столиці є пошкодження газової труби, попередньо без загоряння.

УДарницькому районі уламками пошкоджено нежитлові приміщення та припарковані автомобілі. Сталася пожежа. Поранення отримали семеро людей, троє з них госпіталізовані. Серед них 18-річна дівчинка та 9-річна дівчинка.

У Святошинському районі зникли світло та вода. Пізніше повідомили про поновлення електропостачання.

У КМВА додали, що столиця вже перетнула позначу в 1000 годин тривог з початку повномасштабного вторгнення, тобто півтора місяці безперервної тривоги.

Читайте також:
Росіяни ввечері обстріляли Херсонщину та Харківщину: двоє поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна