Шуфрич прибув до суду для обрання запобіжного заходу

Народний депутат Нестор Шуфрич, якому 15 вересня оголосили підозру в державній зраді, приїхав до  Печерського районного суду Києва для обирання запобіжного заходу.

Про це в п’ятницю повідомляє “Суспільне”.

Початок засідання переносили тричі. Розгляд справи було розпочато о 18:15.

Засідання відбувається у закритому режимі. Про це клопотала сторона обвинувачення. Водночас правозахисники Шуфрича були проти та виступали за відкрите засідання.

Прокурор наполягає на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що зранку 15 вересня СБУ прийшла з обшуками до Нестора Шуфрича. Під час обшуків у нього вдома у селі Козин на Київщині знайшли цілу низку медалей, колекцію кітелів і десяток радянських нагород.

Згодом правоохоронці оголосили Шуфричу про підозру в державній зраді. За даними розслідування, нардеп від “ОПЗЖ” тісно співпрацював і виконував завдання колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича, агента ФСБ, завдання якого – координація російської агентури в Україні.

Читайте також:
У Шуфрича під час обшуків знайшли документ зі схемою “автономії” для Донеччини та Луганщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна