На Київщині – новий очільник обласної поліції. Ним став генерал Анатолій Щадило

У Київській області призначили нового керівника обласного управління поліції. Його очолив генерал третього рангу Анатолій Щадило. Попередній очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов стане заступником голови Національної поліції Івана Вигівського.

Про це ввечері 11 вересня повідомляє поліція Київської області.

Голова Нацполіції Вигівський у понеділок представив особовому складу нового очільника поліції Київщини. На заході також були присутні керівники Служби безпеки України в місті Києві та Київській області, Київської обласної прокуратури, Київської обласної військової адміністрації та Київської обласної ради.

Вигівський подякував екскерівнику Андрію Нєбитову за роботу та побажав успіхів на новій посаді.

“Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, в тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності», – зазначив голова Нацполіції.

Новопризначений очільник управління своєю чергою запевнив, що докладе всіх зусиль для підтримання в області порядку і створення безпекового середовища для громадян.

Читайте також:
Умєров анонсував запровадження посади військового омбудсмена

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.