РФ вдарила по Кривому Рогу: загинув поліцейський, 25 постраждалих

Одна людина загинула та щонайменше 25 дістали поранення у результаті удару росіян по Кривому Рогу вранці 8 вересня. Відомо, що окупанти поцілили ракетою по одній з адміністративних будівель поліції у місті.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

“Приліт у Кривому Розі. Ракета поцілила в адмінбудівлю. Попередньо, 1 загиблий та 9 постраждалих. Трьох дістали з-під завалів”, – інформував спочатку Лисак.

Унаслідок удару зайнялися гаражі − вогонь охопив 200 кв. метрів.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко пізніше повідомив, що внаслідок атаки загинув поліціянт. Також, за даними міністра, постраждало 25 людей. Трьох правоохоронців дістали з-під завалів, вони у важкому стані.

Окрім гаражів, пошкоджено житлові будинки, що розміщені поруч. Поліція здійснює поквартирний обхід, щоб перевірити стан мешканців. Тривають рятувальні роботи.

Клименко закликав місцевих не наближатися до місця роботи екстрених служб у цілях безпеки.

Читайте також:
Росіяни влупили по житловому сектору в Сумах. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна