Ердоган поїхав на зустріч із Путіним

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган вирушив до російського міста Сочі на зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомило державне агентство Anadolu у понеділок, 4 вересня.

Ердоган вирушив з одноденним візитом до Сочі на зустріч з Путіним, як і анонсували кілька днів тому.  Ця зустріч стане рідкісним візитом до Росії лідера країни-члена НАТО під час повномасштабної війни РФ в Україні.

В адміністрації заявили, що під час зустрічі Ердоган обговорить з лідером РФ “поточні регіональні і глобальні питання, як і турецько-російські відносини”.

Як відомо, на зустріч президентів РФ і Туреччини покладають значні надії щодо повернення Росії до Чорноморської зернової ініціативи, відомої як “зерновий коридор”.
Спершу очікували візиту Путіна до Туреччини для зустрічі з Ердоганом, однак згодом стало відомо, що турецький президент натомість поїде до Росії.

Читайте також:
Путін поїде до Ердогана

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна