У Київраді відзначили нагородами 30 військових. Сімох з них – посмертно

Київська міська рада у четвер, 31 серпня, нагородила 30 українських військових, які захищають незалежність та волю України. Нагороди особисто вручав мер столиці Віталій Кличко.

Про це він повідомив у Telegram.

Yайвищою відзнакою столиці – “Знаком пошани” – посмертно нагородили депутата Київради Сергія Ільницького, який нещодавно загинув на фронті. Нагороду отримав його син – теж військовий.

Фото: Віталій Кличко/Telegram

Крім “Знаку пошани” загиблому Ільницькому, 20 військовим удостоєні медалі “Честь. Слава. Держава” та 9 – “За сприяння обороні Києва”. З них посмертно нагородами відзначили 7 військовослужбовців.

Фото: Віталій Кличко/Telegram

“Ми дякуємо кожному воїну, кожному Захиснику та Захисниці, які в тяжких боях захищають нашу землю та повертають окуповані ворогом території. І пам’ятаємо наших полеглих Героїв!” – написав Кличко.

Фото: Віталій Кличко/Telegram

Читайте також:
Президент нагородив ще 171 воїна. Посмертно – 106. СПИСКИ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна