Наслідки ракетної атаки: ППО працювала у двох областях, на Київщині уламки пошкодили будівлі, є поранені

Під час ракетної атаки росіян у ніч проти неділі, 27 серпня, протиповітряна оборона працювала в Київській та Черкаській областях. Влучань ракет немає, але приватні будинки пошкоджено уламками, травмовано дві людини.

Про це вранці повідомляють голови обласних військових адміністрацій.

Начальник КОВА Руслан Кравченко інформує: “Уночі вчергове ворог атакував область ракетами. Повітряна тривога тривала майже три години. В області працювала ППО. Завдяки професійній роботі сил протиповітряної оборони влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури немає.

На жаль, через падіння уламків збитих крилатих ракет в одному з районів Київщини пошкоджено 10 приватних будинків. Один має значні пошкодження, в інших – вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади. Пошкоджено дві автівки та ангар для зберігання сільгосптехніки. Дві особи були травмовані. Люди отримали допомогу на місці”.

За словами голови ОВА, працюють оперативні служби, людям надається вся необхідна допомога.

Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець своєю чергою повідомив: “Неділя почалась на Черкащині із затяжної тривоги. Майже три години поспіль ми мали загрозу з повітря, фіксуючи проліт російських ракет над територією. В області працювали сили ППО. За попередніми даними, збито дві ворожі цілі. Інформація про потерпілих чи руйнації внаслідок повітряної атаки противника наразі не надходила. Продовжуємо перевірку”.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил ЗСУ, під час повітряної тривоги в ніч проти 27 серпня українська ППО знищила всі чотири крилаті ракети росіян, ще чотири були хибними цілями.

Читайте також:
Українська ППО вночі збила чотири ракети росіян – були також хибні цілі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна