У Білорусі зменшується кількість “вагнерівців”, – ДПСУ

ЦЕ ФОТО НЕ БРАТИ!!!!

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявив, що ще до подій у РФ 23 серпня спостерігалося зменшення кількості найманців російської ПВК «Вагнер» на території Білорусі.

Про це він сказав у ефірі національного телемарафону в п’ятницю, 25 серпня.

“Щодо перебування російських найманців у Білорусі, можу зазначити, що ще до 23 серпня – до тих подій, які відбулися на Росії – ми фіксували, що кількість російських найманців у Білорусі зменшується. Незначно, не швидко, але поступово кількість «вагнерівців» у Білорусі йшла на зниження. І тепер зрозуміло, що з 23 числа їх кількість також продовжує зменшуватися”, – цитує Демченка “Радіо Свобода”.

За його словами, загалом після недавніх подій у РФ «треба по-іншому ставитися до подальшого перебування найманців у Білорусі».

“За нашою інформацією, вони виїжджали в РФ, зокрема під приводом відпусток, але в подальшому вони не поверталися в Білорусь”, – сказав Андрій Демченко.

У Держприкордонслужбі зазначають, що загалом ситуація на кордоні залишається контрольованою, “з того боку якихось незрозумілих дій не фіксували”.

Читайте також:
Бійці “РДК” закликали “вагнерівців” переходити на бік України, щоб потім разом дійти до Москви. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна