В Енергодарі підірвали “керівництво” окупаційної поліції – поранений полковник МВС Росії та його підлеглі. ВІДЕО від ГУР

У тимчасово захопленому Енергодарі на Запоріжжі стався вибух під час наради керівників місцевої “поліції”.

Про це 18 серпня повідомляє ГУР МО.

Як зазначили у розвідці, вибух пролунав орієнтовно о 09.23 в кабінеті начальника поліції. У той час там була нарада окупантів.

Чисельні поранення отримали полковник МВС Росії Чесанов Павло Валерійович (Чувашська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів. Після вибуху окупантів одразу терміново госпіталізували до місцевої лікарні.

В ГУР зазначили, що після обстеження поранених росіян з окупованого Мелітополя терміново викликали три реанімобіля, а вже звідти поранених хочуть евакуювати гелікоптерами на територію Росії.

“Будівля, окрім розміщення управління “поліції”, використовувалась в якості помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася на 3-5 поверхи”, – розповіли у розвідці.

ГУР опублікувало відео атаки. На кадрах видно, як дрон влетів прямо у вікно до окупантів.

На даний час район події заблоковано. Можливість пересування містом для цивільних осіб суттєво обмежили. У місті повністю вимкнули Інтернет.

Читайте також:
Москву знову атакував безпілотник. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна