Андрій Пащук став новим очільником БЕБ

Андрій Пащук став новим виконувачем обов’язків директора Бюро економічної безпеки. Він змінив на цій посаді Едуарда Федорова. Пащук уже приступив до виконання обов’язків очільника відомства.

Про це в середу, 16 серпня, інформує пресслужба Бюро.

Новообраний директор здійснюватиме загальну координацію і контроль діяльності центрального апарату (ЦА) та територіальних управлінь (ТУ) БЕБ. А також забезпечуватиме виконання інших завдань, передбачених Законом України “ Про Бюро економічної безпеки України”.

Нагадаємо, попередній виконувач обов’язків глави відомства Едуард Федоров був звільнений відповідним наказом БЕБ за згодою сторін 14 серпня 2023 року.

Що відомо про Андрія Пащука

Андрій Пащук працює у Бюро з листопада 2022 року. Його призначили як переможця конкурсу на зайняття вакантних посад штатних працівників БЕБ, які мають спеціальні звання.

З 1997 по 2017 роки він служив на оперативних та керівних посадах в правоохоронних органах. У 2012 році входив до Штабу забезпечення міжнародної взаємодії і координації заходів безпеки з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

З 2018 по 2019 роки працював у приватних структурах. З 2019 по 2022 роки працював в Апараті Ради національної безпеки і оборони України.

Читайте також:
Кабмін відставив голову БЕБ Вадима Мельника

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.