Не Україна, а Росія повинна тривожитись перед Днем Незалежності, – ГУР

Країна-агресорка Росія на День Незалежності України може вчинити черговий акт ракетного тероризму.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю Оbozrevatel.com, опублікованому 14 серпня.

“На День Незалежності України агресивна Оосія може вдатися до чергового акту ракетного тероризму. Це може трапитись на день раніше або пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль. Власне, я не думаю, що це може здивувати когось з українців”, ― сказав він.

Скібіцький наголосив, що рекомендації для громадян залишаються тими ж, які діють упродовж всього періоду широкомасштабної війни: чуєш тривогу ― йди в укриття.

Водночас Скібіцький зазначив, що 24 серпня варто тривожитись саме росіянам.

“Не в українських містах, а на Росії мають тривожитись перед Днем нашої Незалежності, як і в будь-який інший день, бо доки окупанти перебувають на нашій землі, спокійного життя Московія не побачить і не відчує”, – наголосив представник ГУР.

Читайте також:
Понад 200 будинків пошкоджені внаслідок нічної атаки на Одесу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна