У Полтаві в багатоповерхівці вибухнув туристичний газовий балон: троє постраждалих

У Полтаві ввечері 6 серпня стався вибух у багатоквартирному будинку, внаслідок чого постраждали троє людей, їх довелося шпиталізувати.

Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники отримали повідомлення про вибух у дев’ятиповерховому будинку близько 22:15. Як з’ясувалося на місці, між двома квартирами на третьому поверсі вибухнув туристичний газовий балон об’ємом близько 8 літрів.

Унаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 73-річний власник газового балона, його 72-річна дружина та їхній 44-річний сусід. Потерпілих з опіками різного ступеню та травмами шпиталізували до лікарні.

Також рятувальники врятували 7 людей, зокрема евакуювали та передали медикам двох осіб з інвалідністю.

Унаслідок вибуху пошкоджено декілька квартир житлового будинку, а також міжповерхові плити.

Поліціянти розпочали кримінальне провадження за фактом порушення вимог пожежної або техногенної безпеки — ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України, повідомили в МВС. Тривають слідчі дії.

Читайте також:
У столичній 16-поверхівці стався вибух через витік газу: 2 загиблих, 5 постраждалих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.