“Ініціатива на нашому боці”: Залужний переговорив із Міллі

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний поспілкувався телефоном з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це повідомляє увечері в понеділок, 7 серпня, Генштаб ЗСУ.

“Провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Розповів про оперативну обстановку на фронті. Збройні Сили України продовжують вести оборонні та наступальні операції”, – цитують Залужного його комунікаційники.

Він додав, що наші воїни впевнено тримають оборону. На низці напрямків противник проводить активні штурмові дії, але успіху не має. Зокрема, це повʼязано з намаганням відволікти українські сили від певних ділянок фронту.

“Щодо наступу. Тривають важкі бої, українські війська крок за кроком продовжують створювати умови для просування вперед. Ініціатива на нашому боці”, – розповів Залужний.

Разом з генералом Міллі вони також обговорили актуальні потреби Збройних Сил в озброєнні та боєприпасах. Залужний подякував партнерам за допомогу і підтримку.

Читайте також:
“Будемо вбивати зі своєї”: Залужний пояснив дії України в умовах заборони бити по території РФ західною зброєю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.