Нардепа Дубінського допитує ДБР, – ЗМІ

Народний депутат Олександр Дубінський, в якого 3 серпня проводили обшуки, приїхав на допит у Державне бюро розслідувань.

Про це в п’ятницю, 4 серпня, пише “УП“.

Дубінського викликали у межах кримінального провадження, яке розслідується за кількома статтями Кримінального кодексу.

Правоохоронці перевіряють обставини, повʼязані з виїздом народного депутата за кордон у період воєнного стану. Зокрема, яким чином депутат виконував свої обовʼязки, перебуваючи за кордоном, підписував документи та інші важливі деталі.

Дубінський під час війни виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування. Як зазначають у ДБР, нардеп отримав дозвіл залишити Україну під приводом супроводу батька, але покинув країну сам.

При цьому батько самостійно, без супроводження сина виїхав за кордон, а потім повернувся до України набагато раніше, ніж народний обранець.

Раніше у мережу злили документ, яким МОЗ клопотав про виїзд Дубінського за кордон. Нардеп у своєму акаунті в соцмережі написав допис, у якому заявив, що супроводжував батька на лікування за кордон. Згідно з листом МОЗ, Дубінський мав повернутися до 10 липня.

Водночас наприкінці липня з’явилася інформація, що дівчина народного обранця засвітила його перебування в Барселоні в Instagram.

Читайте також:
У нардепа Дубінського, який виїхав за кордон нібито для лікування батька, проводять обшуки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.