Воював, щоб не сісти на 5 років. Полонений російський вояка скиглить про те, як важко було на передку. ВІДЕО

Країна-агресорка Росія відправляє на війну в Україну чоловіків без проходження медичної комісії. Ба більше, мобілізованим навіть не дають часу зібратися – забирають на фронт, не питаючи. Так, якщо не підеш воювати – сядеш на 5 років.

Про це розповів полонений російський окупант.

Він – Перепелиця Валерій Вікторович, йому 33 роки. Народився в Якутії. Був рядовим 83-ї дивізії ДШВ РФ, помічником кулеметника.

Перепелицю мобілізували 29 вересня 2022 року. Зі слів окупанта, спочатку йому говорили, що йде воювати проти України на 3 місяці. А згодом уже сказали, що на відправляють 6 місяців на другу лінію фронту.

“Мені навіть часу не дали зібратися. Медкомісію навіть не проходив. Просто підписав і все”, – розповів росіянин.

Російський вояка каже, що зрозумів, що йому набрехали вже під Бахмутом. Тоді вони (окупанти – “Н“) перший раз під Кліщіївкою потрапили під удари нашої артилерії.

У загарбників були втрати, вони відійшли. Двоє його співслужбовців тікали з позицій після артобстрілу, інші – “двохсоті”. Сам Перепелиця отримав поранення і згодом потрапив в полон, щоб вижити.

“Я за Путіна не голосував, я проти війни. Самому страшно було піз*єц…. Чекаю, коли це все (війна -“Н“) закінчиться та пройдуть якісь переговори”, – каже полонений рашист.

Читайте також:
Прикордонники “насипали” ворогу на Лиманському напрямку – мінус понад 10 росіян, ще чимало “недобитків”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна