У Збройних силах України запроваджують “тактичні кросівки”

У Збройних силах України впровадять для носіння “тактичні кросівки” – вони вже перебувають на етапі військово-дослідних випробувань.

Про це в неділю, 30 липня, повідомила пресслужба Міноборони.

“Понад 10 українських фірм зголосилися надати свої моделі комфортних напівчеревиків для тестового носіння потенційними споживачами. Перший етап випробувань військовослужбовцями на зручність та комфорт завершився”, – розповіли в МОУ.

Після отримання відгуків з військ офіцери Центрального управління розвитку та супроводу матеріального забезпечення (ЦУРСМЗ) опрацьовують технічну специфікацію до “тактичних кросівок” з урахуванням рекомендацій та пропозицій військовослужбовців. Наступним етапом буде затвердження зразка-еталону.

Результатом проробленої роботи є прийняття на забезпечення ЗСУ та ДССТ нового предмета речового майна або апгрейд вже існуючих, інформує Міністерство оборони України.

Читайте також:
Міноборони презентувало оновлену літню польову жіночу форму одягу. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна