Буданов знову каже, що ЗСУ скоро будуть в Криму

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що українські війська скоро зможуть звільнити окупований росіянами Кримський півострів.

Про це він сказав у коментарі новинам “ТСН” каналу “1+1”.

Сайт “ТСН” 29 липня пише, що на запитання, коли українські війська увійдуть до Криму, керівник ГУР відповів: “Скоро”.

Точної дати деокупації півострова Буданов не став називати.

Керівник ГУР також запевнив видання, що розташування “вагнерівців” на території Білорусі зовсім не лякає Сили оборони України. Загрозу нового нападу з боку Білорусі він назвав нереальною, адже кількісного збільшення російських окупаційних військ не спостерігається.

“Їх скільки було, стільки і є. Але постійна мобілізація дозволяє постійно поповнювати понесені ними втрати”, – сказав начальник ГУР.

Нагадаємо, у травні 2022 року Кирило Буданов заявляв, що ЗСУ мають повернутися до Криму до кінця  2022 року. А в січні 2023 року казав: “Маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому”.

Читайте також:
Якщо ЗСУ зайдуть у Крим, то ядерного удару РФ не буде, – Буданов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна