Ліквідація “призрака”: ЗСУ знищили вже третього командира батальйону луганських терористів

Українські сили ліквідували командира батальйону російських бойовиків Луганщини “Призрак” Артура Богаченка.

Про це повідомляють російські канали, а також армійський блогер ЗСУ Анатолій Штефан.

За даними з ворожих пабліків, Артур Богаченко (11.11.1991 р.н.) був убитий 25 липня 2023 року. Його ховають 28 липня в Алчевську на так званій “алеї слави”.

Штефан опублікував фото терориста Богаченка із підписом “успішно демобілізований” – “відправився в гості до Мозгового і Маркова”.

Батальйон “Призрак” – це незаконне збройне формування під егідою терористичної організації “ЛНР”, яке було створене “польовим командиром” Олексієм Мозговим у Луганську після початку російської агресії проти України у 2014 році. Бойовики “Призрака” контролювали район Антрацита в Луганській області, брали участь у боях за Дебальцеве Донецької області взимку 2015 року тощо.

Артур Богаченко став третім ліквідованим командиром “Призрака”. У 2015 році був убитий перший ватажок цієї терористичної групи, Олексій Мозговий. У 2020 році помер Олексій Марков – росЗМІ тоді заявляли, що він загинув нібито в ДТП.

Читайте також:
Павуки в банці: хто стоїть за загибеллю російського командира батальйону “ЛНР” “Призрак”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна