Померла відома ірландська співачка Шинейд О’Коннор

У віці 56 років померла відома ірландська співачка Шинейд ОʼКоннор.

Про це у середу, 26 липня, повідомило видання The Irish Times.

О’Коннор пішла з життя через 18 місяців після того, як 8 січня 2022 року її 17-річний син Шейн наклав на себе руки. Тоді він утік з лікарні, де перебував під наглядом у зв’язку зі спробою самогубства, і все-таки вчинив суїцид.

За тиждень після його загибелі артистка нібито також намагалася покінчити життя самогубством, або принаймні заводила про це мову.

Після смерті Шейна у неї залишилося троє дітей – дочка і двоє синів.

У 2022-му Шинейд скасувала всі свої виступи і, за деякими даними, боролася з онкологічним захворюванням.

Світову популярність співачці, яка випустила понад 10 альбомів та 30 синглів, приніс кавер на пісню Прінса Nothing Compares To You.

О’Коннор пішла зі сцени у 2003 році, оголосивши про намір присвятити себе вивченню теології. У 2017 році вона зізналася, що страждає на біполярні розлади і має схильність до суїциду. У 2018 році прийняла іслам і змінила імʼя на Шухаду Давітт.

Читайте також:
Помер визначний письменник Мілан Кундера

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна