Від нічного удару по Одесі загинув 21-річний охоронець. У Миколаєві з-під завалів дістали тіло загиблого, шукають ще одну людину

В Одесі внаслідок нічного обстрілу загинув 21-річний охоронець цивільної будівлі. Його знайшли під завалами під час пошуково-рятувальної операції.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

“Внаслідок нічної атаки по місту Одеса постраждали 8 людей, серед яких троє співробітників ДСНС. Постраждалих в області, на щастя, немає”, – додав Кіпер.

Фото: ДСНС

До міських лікарень госпіталізували трьох постраждалих – усі вони перебувають у стані середньої ступені важкості. Серед них співробітник ДСНС. У людей – осколкові поранення та отруєння продуктами горіння. Їм надають необхідну медичну допомогу.

У Миколаєві рятувальники витягнули з-під завалів тіло першої жертви нічних обстрілів, шукають ще одну людину, передає “Укрінформ”.

Обстріл півдня в ніч на 20 липня

Одеса та область

Війська РФ у ніч на 20 липня знову обстріляли Одесу та область. Через атаку в середмісті Одеси є руйнування, здійнялася пожежа на площі 300 квадратних метрів.

Станом на 4:18 ранку було відомо про 2 поранених, їх шпиталізували. Окрім цього, зафіксовано влучання в області. Згодом керівниця пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк повідомила, що через ворожий обстріл Одеси четверо людей отримали поранення. За її словами, росіяни здійснили масовану мішану ракетно-дронову атаку по південних регіонах.

Гуменюк заявила, що в середмісті Одеси зруйновано адміністративну будівлю. Вибуховою хвилею пошкоджено дуже багато будинків та різних будівель.

“Влучання в області стосують об’єктів логістики. Це складські приміщення”, – уточнила вона.

Миколаїв

Уночі 20 липня завдали удару по центру Миколаєва, унаслідок чого спалахнули 3-поверховий житловий будинок і гаражі. Через обстріл постраждало 19 людей, серед них – 5 дітей.

Влада також повідомляє про щонайменше п’ять пошкоджених житлових будинків — вибиті вікна, руйнування балконів, стелі — та пожежу у триповерховому. Їх відключили від електропостачання, людей хочуть відселяти. Сєнкевич уточнив, що йдеться про дві локації.

Читайте також:
РФ додатково замінувала підходи до портів України. Може атакувати цивільні судна в Чорному морі і приписати це Києву

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна