На фронті загинув ексначальник управління превенції поліції Чернігівщини Олексій Дяговець

На війні за Україну загинув колишній начальник управління превентивної діяльності поліції Чернігівської області Олексій Дяговець.

Про це в суботу, 15 липня, повідомляє пресслужба МВС України.

“Поліцейські схиляють голови в жалобі з приводу трагічної звістки про героїчну загибель колишнього колеги – Олексія Дяговця. Він майже 6 років віддав службі в поліції Чернігівської області, очолював Управління превентивної діяльності. З січня цього року боронив країну в лавах ЗСУ.
Олексія Дяговця памʼятатимуть, як енергійного, відповідального та самовідданого патріота, який сумлінно служив Українському народові”, – сказано в повідомлення.

Про загибель колеги, друга і кума написав також начальник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук.

“Вчора в бою за Україну загинув Олексій Дяговець – дуже світла людина, яка забрала з собою частину кожного з тих, хто його знав…

Олексія Васильовича я знав із 2009 року. Спочатку він викладав у мене “фізуху”, потім дружба, ми стали кумами, і це мені завжди було великою честю вперше, а особливо зараз, ходили по гриби, на рибалку і грали в регбі. Потім він пішов за мною в патруль – спочатку Києва, потім Чернігова.

Лідер, який не вмів сидіти на місці, згодом став начальником управління превентивної діяльності поліції Чернігівщини. На цій посаді під час окупації рідного краю разом із хлопцями-регбістами і друзями з правильного середовища палили русню. Опісля пішов далі битися в підрозділах ЗСУ і вчора загинув, як воїн”, – написав Мерчук у фейсбуці.

Він додав, що Олексій був зразковим сім’янином і батьком. Залишилися двоє доньок і дружина Оксана.

Читайте також:
На війні загинув офіцер капеланської служби ЗСУ Мар’ян Дюс

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.