Колишній власник українського футбольного клубу знімається у пропагандистських сюжетах окупантів

Екс-власник і президент футбольного клубу Мир з села Горностаївка Новотроїцького району Херсонської області Іван Доценко підтримує окупацію України.

Про це повідомляє “Район.Генічеськ”.

Зазначається, що 73-річний власник агрофірми з однойменною назвою тісно співпрацює з ворогом: його підприємство вже вписане в російські реєстри, а сам він активно розповідає місцевій пропагандистській телерадіокомпанії “Таврія” про процвітання своєї агрофірми, яка скоріше за все, сплачує податки окупантам.

Відомо, що Доценко завжди підтримував теплі відносини з колаборантом і зрадником Віталієм Булюком (колишній заступник голови херсонської облради і екс-начальник Херсонської митниці, якого намагались підірвати у грудні 2022 року у Скадовську), який зараз працює одним з керівників окупаційного уряду захопленої частини Херсонщини.

Нагадаємо, ФК “Мир” був п’ятиразовим переможцем чемпіонату Херсонської області, а у 2010 році став чемпіоном України серед аматорів. В сезоні 2013/14 дебютував у Другій лізі, але відіграв лише половину чемпіонату (через брак фінансів команда знялась зі змагань). У сезоні 2015/16 повернувся до виступів у третьому за силою дивізіоні, відігравши там три роки поспіль.

Читайте також:
Футболіст Ракицький провідав пораненого воїна та пообіцяв оплатити його подальше лікування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна