Далекобійна зброя, західна авіація: Зеленський зустрівся із Сунаком

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із британським премʼєром Ріші Сунаком у межах саміту НАТО.

Про це глава держави повідомив у середу, 12 липня.

“Третя зустріч і третій успіх для України на саміті за сьогодні. Обговорили оборонні потреби України, подальшу співпрацю щодо розширення спроможностей української армії на полі бою, зокрема завдяки далекобійній зброї та в майбутньому сучасній західній авіації”, – наголосив Зеленський.

Він подякував Сунаку та Сполученому Королівству за підтримку вступу України до НАТО та участь у наданні Україні дієвих гарантій безпеки на період до членства в Альянсі.

“Окремо вдячний Великій Британії за нещодавнє успішне проведення Конференції з питань відновлення України в Лондоні та ухвалені рішення про надання нашій державі довгострокової фінансової підтримки, зокрема шляхом спрямування заморожених активів на відбудову України”, – підкреслив Зеленський.

 Читайте також:
“Є потужні домовленості”: Зеленський провів двосторонню зустріч із Трюдо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна