Зеленський здійснить візит до Туреччини перед самітом НАТО

Український лідер Володимир Зеленський напередодні саміту НАТО у Вільнюсі, який відбудеться 11-12 липня, відвідає Туреччину для зустрічі з президентом Реджепом Таїпом Ердоганом.

Про це пише турецьке видання Sabah 6 липня.

Як зазначається, Зеленський і Ердоган зустрінуться в Стамбулі.

Візит відбудеться напередодні завершення дії “зернової угоди” 17 липня.

Видання наголошує, що турецький глава Ердоган є одним із лідерів, які найбільше зустрічалися як з президентом Росії Володимиром Путіним, так і з президентом України Зеленським.

Нагадаємо, 6 липня Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до столиці Болгарії Софії. Тут глава держави зустрінеться з болгарським лідером Руменом Радевим, урядовцями, парламентарями, політиками та журналістами.

Зеленський під час цього візиту планує обговорити оборонну підтримку, євроатлантичну інтеграцію України, саміт НАТО, гарантії безпеки та реалізацію Формули миру.

Читайте також:
Президент ввів санкції проти 18 зарубіжних компаній, пов’язаних з Росією

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна