У Краснодарському краї РФ – великий вибух на аеродромі, звідки на Україну пускали “шахеди”

У місті Приморсько-Ахтарськ Краснодарського краю РФ, біля військового аеродрому, стався вибух, на місці якого утворилася велика вирва.

Про це повідомляє видання “Медуза” з посиланням на російські ЗМІ й телеграм-канали, і це підтверджує губернатор краю Веніамін Кондратьєв у Telegram.

Місцевий сайт 93.ru пише, що близько 16:00 жителі Приморсько-Ахтарська повідомили про гучний вибух, після якого в небо здійнявся стовп чорного диму. Вибух стався в районі військового аеродрому.

Телеграм-канал Baza публікує фото вирви, що утворилася внаслідок вибуху. За даними “Бази”, розмір вирви – близько 10 метрів у діаметрі та близько у метрів завглибшки.

Канал Mash стверджує, що в Приморсько-Ахтарську системи ППО нібито збили ракету, яка намагалася атакувати склад паливно-мастильних матеріалів на території військового аеродрому. Інші джерела цього не підтверджували.

Губернатор регіону Веніамін Кондратьєв повідомив, що жертв і постраждалих внаслідок НП немає.

“За попередньою інформацією, житлові будинки та об’єкти інфраструктури не пошкоджено. Зараз з’ясовуються причини події”, – написав глава регіону, не уточнивши, що саме сталося.

Раніше Повітряні сили ЗСУ повідомляли про запуск росіянами іранських дронів-камікадзе типу “Шахед” з військового аеродрому в Приморсько-Ахтарську 29 і 30 червня.

Читайте також:
Поблизу Мелітополя – вибух на військовій базі окупантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна