Зеленський пропонує до обговорення основні орієнтири майбутньої української доктрини

Виступаючи сьогодні, 28 червня, у Верховній Раді з нагоди Дня Конституції, президент Володимир Зеленський запропонував до загальнонаціонального обговорення основні орієнтири майбутньої української доктрини.

Про це повідомляє пресслужба президента в середу, 28 червня.

“Як Конституція закладає основи, ми потребуємо доктрини для нашої держави. Ясної, не розмитої, сміливої доктрини. Для України, яка іде до перемоги. Та для України-переможниці. Ця доктрина має відповідати на всі фундаментальні питання про Україну та наше майбутнє – і нам самим, і нашим сусідам, і кожному в світі. Ми потребуємо нової системи, нових правил, нових можливостей”, – сказав президент.

Він запропонував до загальнонаціонального обговорення основні орієнтири майбутньої української доктрини.

“Нам потрібне спільне бачення того, якою бути Україні після перемоги. Давайте разом визначимо пріоритети для України після нашої перемоги”, – сказав глава держави.

Зазначимо, що сьогодні у Верховній Раді, окрім президента, були присутні весь склад Уряду, РНБО, всі силовики і генпрокурор.

Читайте також:
Зеленський пропонує Раді офіційно змінити дати трьох свят

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна