ЗСУ успішно штурмують позиції росіян у районі Курдюмівки на Донеччині: розгромлено батальйон ворога, окупанти тікають. ВІДЕО

Українські воїни провели успішний штурм позицій окупантів у районі Курдюмівки Донецької області.  За результатами бою ворожий батальйон був розгромлений – до 35 ліквідованих, 40 втекло, декілька росіян здалися в полон.

Про це 27 червня інформує командування Сухопутних військ Збройних сил України.

“1-й механізований батальйон 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу провів успішний штурм позицій загарбників в районі Курдюмівки”, – ідеться в повідомленні.

“Це важливий успіх, оскільки наші воїни пробили оборону, яку ворог готував місяцями. І це – результат довгої, титанічної праці, тренувань та злагодження”, – написали бійці у коментарі до відео. 

Як писала “Новинарня“, на Бахмутському напрямку наші воїни знищили 111 російських окупантів, ще 187 поранили, а 9 узяли в полон. Там за добу відбулося 15 боєзіткнень і два авіанальоти, ворог 309 разів  обстріляв позиції ЗСУ зі ствольної реактивної артилерії.

Читайте також:
ЗСУ продовжують наступ на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна