Армія РФ на Воронежчині цілила по колоні “Вагнера”, а влучила по цивільних авто. ВІДЕО

Російська авіація цілилася у “вагнерівців”, але промазала і вдарила по цивільних авто у Воронезькій області. Відбулося це на автомобільній трасі.

Відео, датоване 24 квітня (час – 10:41), публікують у соціальних мережах, поширює його, зокрема, і журналіст та блогер Денис Казанський.

“З’явилося нове відео удару російської авіації по цивільних автомобілях на трасі у Воронезькій області. Цілилися у колону «вагнерів», але промахнулися метрів на 300-400. Наявність на дорозі мирних жителів російських льотчиків не зупинила.
Той незручний момент, коли росіяни думали, що їхні військові бомбитимуть лише українців, але раптово з’ясувалося, що цим м’ясникам взагалі байдуже, кого вбивати. Якщо завтра буде потрібно – вони не лише Воронєж будуть бомбити, а й ще одну Бучу влаштують десь під Тамбовом”, – підписав він матеріал.

Читайте також:
Кремль повертає в Україну війська, які забрав з фронту через заколот “вагнерівців”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна