ДТП з п’яним водієм-поліцейським під Кропивницьким: загинули троє з п’яти випускниць в авто

доповнено, уточнено

Поблизу селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області в аварії авто загинули троє 17-річних дівчат. Ще двох пасажирів доправили у лікарню. Водій – поліцейський – був напідпитку.

Про це в неділю, 25 червня, повідомляє “Суспільне” з посиланням на речницю поліції Кіровоградщини Віталіну Бевзенко.

За її інформацією, повідомлення про ДТП надійшло 25 червня близько 4:30 ранку. На місці події стало відомо, що за кермом перебував поліцейський одного з територіальних підрозділів.

Крім водія, в авто було шість дівчат-підліток. Половина з них розбилися насмерть.

“Унаслідок дорожньої аварії троє 17-річних дівчат загинули: двоє на місці події, одна померла в кареті швидкої медичної допомоги. Ще трьох пасажирок, віком від 16 до 18 років, доправили у лікарню. Водій автомобіля у результаті також отримав тілесні ушкодження. За кермом транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння”, – розповіла Бевзенко.

Як видно з фото, машина вилетіла з дороги на узбіччя.

Водій-поліцейський живий. Зі слів речниці територіального управління бюро у Миколаєві Ольги Проценко, працівники ДБР його затримали.

Згодом деталі аварії на трасі “Кропивницький-Кривий Ріг- Запоріжжя” уточнила прокуратура Кіровоградщини.

За даними слідства, рухаючись автодорогою неподалік смт Новгородка, водій порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість, не впорався з керуванням та допустив зʼїзд авто в кювет з подальшим перекиданням.

У салоні легковика перебувало пʼятеро пасажирів – випускників однієї із місцевих шкіл. Унаслідок аварії троє шістнадцятирічних дівчат (усі 2006 р.н.) загинули на місці. Ще двоє пасажирів – хлопець 2005 р.н. та дівчина 2007 р.н. – отримали тілесні ушкодження.

Встановлено, що за кермом автомобіля перебував п’яний сержант поліції з Кропивницького.

Читайте також:
Суддю Тандира, який напідпитку збив нацгвардійця, залишили під вартою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна