На тлі заколоту в РФ Залужний переговорив із Міллі

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на тлі внутрішнього силового протистояння в Росії провів телефонну розмову з американським колегою Міллі.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Генштабу ЗСУ ввечері в суботу, 24 червня.

“У рамках постійного діалогу з партнерами провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Детально обговорили ситуацію на всіх ділянках фронту. Розповів про наступальні та оборонні дії наших підрозділів. Повідомив, що операція триває згідно з планом.

Також розповів про потреби Збройних Сил України у певних видах озброєння та засобах розмінування. Домовилися залишатися на звʼязку та активно взаємодіяти”, – ідеться в повідомленні ГШ.

Залужний подякував генералу Міллі за підтримку та допомогу в боротьбі з російським агресором.

Читайте також:
“Залужний ставить лайки в соцмережах і нагадує вазу з камінням”. Людмила Долгоновська розповідає, як у найважчий час працювала радницею Головкома та яку книжку про нього пише

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.