Гауляйтер Сальдо погрожує ударом по мосту через Дунай – МЗС Молдови зреагувало

МЗС Молдови збирається викликати російського посла “на килим” після погроз гауляйтера Володимира Сальдо вдарити мостом через Дунай після вибухів на Чонгарі 22 червня.

Про це повідомляє  TVR Moldova.

“Такі заяви є абсолютно неприйнятними. Ми не потерпимо подібних висловлювань, спрямованих проти Республіки Молдова”, – йдеться у повідомленні.

У МЗС заявили, що Міністерство закордонних справ та європейської інтеграції в екстреному порядку викличе голову дипломатичної місії Російської Федерації в Республіці Молдова з вимогою “надати відповідні пояснення”.

Нагадаємо, що так званий “голова” Херсонської області Володимир Сальдо після вибухів на Чонгарському мосту 22 червня заявив, що “координати мостів на Одещині, в молдавських Джурджулештах” відомі і тому “невдовзі буде дуже серйозна відповідь”. Наразі цих погроз уже немає в його Telegram-каналі.

Читайте також:
Атаковано міст в Чонгарі. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна